ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Az Alfamed Kft. tiszteletben tartja adatai védelmét, és biztonságos felhasználói élményt kíván nyújtani Önnek. Az alábbi adatvédelmi nyilatkozatban tájékoztatjuk arról, hogy milyen adatokat gyűjtünk, miközben Ön a termékeinket és szolgáltatásainkat használja, valamint hogy miként használjuk és kezeljük ezeket az adatokat. Arról is tájékoztatjuk, hogy hol találhat további információkat személyes adatai kezelésének módjáról, valamint a személyes adataival kapcsolatban Önt megillető jogokról.

 

A SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELE

Amikor igénybe veszi a szolgáltatásunkat, személyes adatokat gyűjthetünk Önről. Az adatokat kizárólag a kérdéses szolgáltatás nyújtására használjuk fel, semmilyen más célra nem. Az Alfamed Kft. senkinek nem teszi közzé, nem adja át és nem értékesíti az Ön adatait, kivéve, ha azt a törvény kötelező rendelkezései megkövetelik.

 

HOGYAN KEZELJÜK SZEMÉLYES ADATAIT?

Amikor az Alfamed Kft. szolgáltatásainak igénybevételéhez felhasználói fiókot hoz létre, néhány személyes adatának megadását kérjük (pl. a nevét, e-mail-címét és lakcímét). Ezekre az adatokra azért van szükségünk, hogy szolgáltatásainkkal személyre szabott élményt nyújtsunk Önnek. Személyes adatait kizárólag az adatvédelmi nyilatkozatban felsorolt és a szolgáltatásokkal kapcsolatos célokból kezeljük. Szolgáltatóinkat alaposan megválogatjuk, és biztosítjuk, hogy megfeleljenek az iparágra vonatkozó, biztonságos és megbízható adatkezeléssel kapcsolatos előírásoknak.

 

BIZTONSÁG

A személyes adatok nyújtása során mindig vannak kockázatok, akár személyesen, akár telefonon vagy az interneten keresztül, akár egyéb technológiákat alkalmazva történik. Nincs olyan rendszer vagy technológia, amely teljesen biztonságos és véd az illetéktelen hozzáféréstől vagy hackerektől. Az Alfamed Kft. megteszi a szükséges óvintézkedéseket annak érdekében, hogy megakadályozza az Ön személyes adataihoz való jogosulatlan hozzáférést vagy azok illetéktelen használatát.

 

HOGYAN KEZELJÜK SZEMÉLYES ADATAIT?

Az Alfamed Kft. szolgáltatása a megrendelt termék postázására illetve személyes átvételére vonatkozik. Külön kérjük hozzájárulását a külön engedélyt igénylő adatok kezelését végző valamennyi szolgáltatás esetén.

 

SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSA

Adatbázisunkat naprakészen kívánjuk tartani, ezért rendszeresen töröljük az elavult és felesleges személyes adatokat. A személyes adatokat csak a gyűjtés céljának teljesítéséig vagy a törvények szerint előírt ideig tároljuk. Javasoljuk, hogy bizonyos időközönként ellenőrizze személyes adatai pontosságát, és javítsa azokat, ha szükséges. A megadott adatok pontosságáért Ön a felelős.

 

AZ ÖN JOGAI

Minden esetben joga van ahhoz, hogy hozzáférjen a személyes adataihoz. Kérése teljesítése érdekében a személyazonossága ellenőrzéséhez további adatokat kérhetünk Öntől.

Minden esetben joga van ahhoz, hogy megtiltsa a direkt marketinget. Amennyiben nem szeretne e-maileket kapni az Alfamed Kft-től, kérjük, kövesse a „leiratkozásra” vonatkozó utasításokat. Ha van felhasználói fiókja, ezt megteheti közvetlenül a szolgáltatásunkon keresztül. Az Alfamed Kft. nem továbbítja, és nem osztja meg promóciós célokra a levelezési listákat harmadik felekkel. A szolgáltatásokkal kapcsolatos e-mailek (pl. vásárlás megerősítése stb.) általában nem kínálják fel a leiratkozás lehetőségét, mivel az Ön által kért szolgáltatás nyújtásához szükségesek.

Joga van ahhoz, hogy helyesbítse vagy törölje a személyes adatait. Amennyiben törölni szeretné az adatait, töröljük a felhasználói hitelesítő adatait, valamint az Önnel kapcsolatos valamennyi adatot. A törölt adatok nem állíthatók helyre. Miután töröltük a személyes adatait, csak akkor használhatja a szolgáltatásainkat, ha új felhasználói fiókot hoz létre. Bizonyos adatait, például a vásárlási adatait egy adott ideig megőrizzük a törvény kötelező rendelkezéseinek értelmében.

Az Alfamed Kft. nem végez a jogszabályok által említett profilalkotást. Továbbá nem hoz automatikus döntéseket az Ön magatartása alapján. 

Egyes szolgáltatásainkban a hozzájárulását kérjük. Csak abban az esetben kérjük a hozzájárulását, amikor az szükséges a szolgáltatás nyújtásához. Joga van bármikor visszavonni a hozzájárulását. Hozzájárulását a szolgáltatáson belül vonhatja vissza. Egyes szolgáltatások esetében azonban a hozzájárulás visszavonása megakadályoz minket abban, hogy szolgáltatást nyújtsunk Önnek.

Amennyiben felmerül a személyes adataival való visszaélés gyanúja, panaszt tehet az adatvédelmi ombudsmannál vagy más hatóságnál.

 

ÜGYFÉLADATOK FELHASZNÁLÁSA MARKETINGCÉLOKRA

Amikor feliratkozik a hírlevélre vagy regisztrál, a hozzájárulását kérjük az Alfamed Kft. marketingüzeneteinek fogadására. Amennyiben a hozzájárulását adja, üzeneteket kaphat az Alfamed Kft.-től, amelyek lehetnek például hírlevelek, információk új termékekről és szolgáltatásokról. Bizonyos anyagokkal megcélozhatunk adott felhasználócsoportokat, például preferált sport vagy használt készülék alapján.

Bármikor visszavonhatja marketingcélokra adott hozzájárulását az Alfamed Kft.-től kapott marketingüzenetekre vagy szolgáltatásokra vonatkozóan. A hozzájárulás visszavonásával töröljük a nevét az összes olyan Alfamed Kft. marketinglistáról, amelyeken szerepel. Az Alfamed Kft. senkinek nem értékesíti, és senkinek nem adja át az ügyféladatokat.

 

WEBÁRUHÁZ

Az Alfamed Kft. web áruháza, egy nyilvános kiskereskedelmi szolgáltatás, amelyen keresztül regisztrált ügyfélként termékeket vásárolhat. A termék kiszállítása érdekében elmentjük az Ön által megadott címet, telefonszámot valamint az e-mail-címét, hogy tájékoztatni tudjuk a szállítás előrehaladásáról. Amennyiben a rendelés feladásakor ügyfélfiókot hoz létre, az adatait tároljuk a további vásárlások megkönnyítése érdekében.

További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: pulzusmeres@pulzusmeres.hu