Magunkról

Az egészséges életmód térhódításával a rendszeres testedzésnek, a szabadidő aktív eltöltésének egyre nagyobb szerep jut. Cégünk Magyarországon elsőként több mint 25 éve úttörőként foglalkozik a fitnesz-, és versenysport területén a szív-frekvenciamérés segítségével történő hatékony és preventív mozgásintenzitás ellenőrzés és meghatározás elméletének megismertetésével.

 

  • Tanfolyamainkon rengeteg tréner, testnevelő, fitnesz-edző, gyógytornász és egyéni sportoló sajátította el a pulzuskontroll-elméleti alapokat és alkalmazza. Célunk, hogy a prevenció, rehabilitáció, fitness, tömegsport, versenysport területén működő szakemberek , edzők, gyógytornászok és egyéni sportolók részére biztosítsuk azokat az eszközöket, melyeket a legfrissebb tudományos ismeretek alkalmazzásával és legnagyobb tapasztalattal fejlesztették ki.
  • Partnereink felsőfokú sport-, és egészségügyi oktatási intézmények, kórházak, sportegyesületek szövetségek, klubok, sportorvosok.
  • Termékeink kiváló minőségű, népszerű, piacvezető márkák, nemzetközi garanciával és hazai szakszervízzel.
  • Amit biztosítunk: szaktanácsadás, pulzusmérő órák, sportórák és sporteszközök, műszerek nagy választéka, melyek segítik a sportolók felkészülését, iskolai testnevelést, rehabilitációt, wellness-fitness életmódot, tömegsportot. Gépeink, sportszereink ideális lehetőséget biztosítanak a szabadidő egészséges eltöltéséhez, a rendszeres testedzéshez; valamint mind az amatőr, mind a professzionális kardioedzésekhez, testsúlykontrollhoz.