POLAR Vantage V fekete M/L méret

POLAR Vantage V fekete M/L méret POLAR Vantage V fekete M/L méretPOLAR Vantage V fekete M/L méretPOLAR Vantage V fekete M/L méretPOLAR Vantage V fekete M/L méret
polarora.hu

POLAR Vantage V fekete M/L méret

179.990Ft. 125.490Ft.

Eddz okosan, és hozd ki magadból győztest a Polar Vantage V prémium multisport óra segítségével, amelyet profi atléták számára terveztünk – és mindenkinek, aki maximális teljesítmény elérésére törekszik.

 

FELSŐ KATEGÓRIÁS SPORTTECHNOLÓGIA
A legújabb technikai fejlesztéseknek köszönhetően a Polar Vantage V ellát minden szükséges adattal, amellyel elérheted a maximális teljesítményt.
A CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS ÚJ GENERÁCIÓJA
A Polar Precision Prime™ technológia precíz pulzusmérést biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is
POLAR PRECISION PRIME
A Polar Vantage V órával mutatkozik be a pulzusmérés új generációja, a Polar Precision Prime technológia. Ez a fejlesztés az optikai és a bőrfelületi pulzusmérést kombinálja annak az érdekében, hogy képes legyen figyelmen kívül hagyni minden olyan mozgási eltérést, amely a pulzusmérő jel zavarásával pontatlan mérési eredményekhez vezet.
Így a pulzusmérés még a legszélsőségesebb körülmények között is precíz és pontos adatokat szolgátat.
A FUTÁSI TELJESÍTMÉNY MÉRÉSE
A Polar Vantage V a futási teljesítményt a csuklón méri – nincs szükség foot podra vagy érkézelőkre.
POLAR VANTAGE V ÉS RUNNING POWER
A Polar Vantage V az első olyan multisport óra, amely a futási teljesítményt a csuklón méri.
EDZÉS A FUTÁSI TELJESÍTMÉNY MÉRÉSÉVEL
A futási teljesítmény mérése tökéletesen kiegészíti a pulzusmérést – segítségével figyelheted a futásod külső terhelését.
A teljesítmény a pulzusodnál gyorsabb intenzitásváltozásokra is reagál, ezért a Running Power nagyszerű iránymutató az intervallumos és dombi edzéseken. Segítségével egyenletes erőkifejtési szinten maradhatsz futás közben, például versenyen.
A számításokat a Polar saját fejlesztésű algoritmusa végzi a GPS- és barométeradatok alapján.
A Polar Vantage V a Running Power rendszer segítségével számolja ki az izomterhelést – ez az a terhelés, amelyet az edzés az ízületekre, valamint az izom- és vázrendszerre fejt ki.
OPTIMALIZÁLD AZ EDZÉSED
Ha profiként szeretnél edzeni, profiként is kell regenerálódnod. A Polar Vantage V segít megtalálni az edzés és a pihenés közötti egyensúlyt, és így elkerülheted a sérüléseket ezzel az egyedien holisztikus edzésterhelés- és regenerálódáskövetési megoldással.
ISMERD MEG AZ EDZÉSED
Az új Training Load Pro™ átfogó képet ad arról, hogy az edzéseid milyen különböző módokon terhelik meg a szervezetedet.
KERÜLD EL A TÚLEDZÉST ÉS A SÉRÜLÉSEKET
A Recovery Pro™ segítségével megtudhatod, hogy a szervezeted készen áll-e az edzésre, mindamellett, regenerálódási visszajelzéseket is kaphatsz.
EDDZ PROFI MÓDON – REGENERÁLÓDJ PROFI MÓDON
Amikor egy adott cél elérésének érdekében edzel, meg kell találnod a különböző típusú edzések és a pihenés közötti egyensúlyt. A Polar Vantage V figyeli az egyes edzések terhelését, méri a napi és hosszú távú regenerálódási szinteket, és segít megismerni a határaidat, akár túl sokat, túl keveset, illetve pont megfelelően edzettél.
A Polar Vantage V személyre szabott edzési javaslatokat ad minden napra, és figyelmeztet, ha fennáll a túledzettség, sérülés vagy betegség veszélye. Azt is képes felismerni, ha egy edzésen kívüli tényező miatt túl stresszes vagy, és motivál az edzésre, ha kezded elveszíteni a lendületedet.
TRAINING LOAD PRO
 Amikor edzel, a szervezeted különböző rendszereit terheled. A Polar Vantage V segítségével holisztikus képet kaphatsz arról, hogy az edzéseid milyen módon terhelik ezeket a különböző rendszereket, illetve arról, hogy ez milyen hatással van a teljesítményedre.
A Training Load Pro meghatároz egy edzésterhelési szintet a kardiovaszkuláris és izomrendszerhez egyaránt (Kardió terhelés és Izomterhelés), és figyelembe veszi azt is, hogy ezt mennyire érzed megerőltetőnek (Szubjektív terhelés).
Amikor tudod, hogy a szervezeted egyes részei milyen terhelést kapnak, optimalizálhatod az edzésedet azzal, ha a megfelelő részt a megfelelő időben edzed. Minden egyes edzésterheléshez pontos adatokat, verbális visszajelzést és grafikont is kapsz.
KARDIO TERHELÉS
A Kardió terhelési érték arról tájékoztat, hogy az edzés milyen mértékben terheli a kardiovaszkuláris rendszered. Ez az érték minden edzés után a pulzusadatokból kerül kiszámításra.
A Kardió terhelést a rendszer edzésimpulzus (TRIMP) értékként számolja ki; ez egy általánosan elfogadott módszer az edzésterhelés számszerűsítésére.
IZOMTERHELÉS
Az Izomterhelés arról tájékoztat, hogy az izmaid mekkora megerőltetésnek voltak kitéve az edzés során. Az Izomterhelés segít számszerűsíteni a terhelést a nagy intenzitású edzések (például a rövid intervallumok, sprintek és dombi edzések) során, amikor a pulzusmérés nem reagál elég gyorsan az intenzitás változásaira.
Az Izomterhelés kijelzi azt a mechanikus energiamennyiséget (kJ), amit egy futó- vagy kerékpáredzés alatt létrehoztál. Ez az energia-leadásról tájékoztat (az erőfeszítéshez szükséges energia-bevitel helyett). Nagy általánosságban minél fittebb vagy, annál jobb a befektetett és a leadott energia aránya. Az Izomterhelést a rendszer a teljesítményadatokból számolja ki, így csak a futóedzések (és kerékpáros teljesítménymérő használatakor a kerékpáros edzések) esetén kapsz izomterhelési értéket.
ÉRZÉKELT TERHELÉS
Az Érzékelt terhelés figyelembe veszi az edzés nehézségével kapcsolatos saját szubjektív élményedet.
Az edzés és pihenés közötti egyensúly megtalálásának kulcsa az, hogy figyelsz a testedre, és ezt a szubjektív élményt kombinálod a Polar Vantage V által szolgáltatott adatokkal. Ezt az atléták a tényleges edzések során tanulják meg, és neked is segíteni fognak az edzésadatok abban, hogy jobban megismerd a testedet.
Az Érzékelt terhelés meghatározásához a rendszer az edzésterhelés számszerűsítésének céljából tudományosan is elfogadott érzékelt terhelési mértéket (Rate of Perceived Exertion, RPE) használja. Az mért terhelés megmutatja, hogy az elmúlt 90 napos átlaghoz képest mennyire volt kemény az adott edzés.
MEGERŐLTETÉS ÉS TERHELÉSTŰRÉS
Az egyes edzések terhelése mellett nyomon követheted azt is, hogy a Kardió terhelés idővel hogyan fokozódik – ez a megerőltetés és a terheléstűrés közötti arány.
A Megerőltetés azt mutatja meg, hogy az elmúlt időszakban mennyire erőltetted meg magad – ezt az elmúlt hét napi átlagai alapján számolja ki.
A Terheléstűrés arról tájékoztat, hogy mennyire vagy felkészülve a kardio edzés megterhelésére. Ez az érték az elmúlt 28 nap napi átlagát jelzi. A kardio edzéssel szembeni terheléstűrés fejlesztéséhez lassan és fokozatosan növeld az edzési terhelést.
A Kardió terhelés állapota érték azt veszi figyelembe, hogy a Megerőltetés értéked hogyan viszonyul a Terheléstűrés értékedhez, és így készít becslést az edzés szervezetre gyakorolt hatásáról.
RECOVERY PRO (POLAR H10 SZÜKSÉGES)
 A Polar Vantage V egyéni regenerálódáskövetési megoldásának segítségével megelőzheted a túledzettséget és a sérüléseket. A rendszer a szervezet tényleges regenerálódását méri, és ezzel kapcsolatban visszajelzéseket és tanácsokat is ad.
NAPI REGENERÁLÓDÁS
A napi kardióregenerálódási szintet az Ortosztatikus teszt segítségével mérheted (Polar H10 szükséges). Ez a pulzuson és a pulzusváltozékonyságon alapul, és figyelembe veszi az életet összes stressztényezőjét, ideértve az edzés és az élet más részei által okozott (például munkahelyi nyomás vagy rossz minőségű alvás) stresszt is.
AZ EDZÉS ÉS REGERENÁLÓDÁS EGYENSÚLYA
A Recovery Pro a hosszú távú regenerálódási és edzésterhelési adatok kombinálásával figyeli az edzés és a regenerálódás közötti egyensúlyt. Ez segít megismerni a határaidat, mert megmutatja, hogy túl sokat, túl keveset, illetve pont megfelelően edzettél.
REGENERÁLÓDÁSI VISSZAJELZÉS
A Recovery Pro rendszerrel visszajelzést kaphatsz az aktuális kardióregenerálódási szintedről, illetve az edzés és regenerálódás hosszú távú egyensúlyával kapcsolatban. A Polar Vantage V ezeket egy személyre szabott napi edzésjavaslatban kombinálja.
TÖBB EGY EGYSZERŰ GPS SPORTÓRÁNÁL
Amikor a Polar Vantage V segítségével edzel, hozzáférsz a teljes Polar ökoszisztémához, ahol minden elem kapcsolatban áll egymással. Az összes edzési adat kényelmesen elérhető egyetlen központi platformon, a Polar Flow alkalmazásban.
Automatikusan szinkronizálhatod az edzésadataidat más szolgáltatásokkal, mint például a Strava vagy a TrainingPeaks.
A TÖKÉLETES EDZÉSPLATFORM
A szerteágazó edzéstervezési és -elemzési eszközparkkal, automatikus edzésnaplóval, fejlődésjelentésekkel és egyéb funkciókkal a Polar Flow segít elérni minden edzési célodat.
ADATOK AZ EDZŐ SZÁMÁRA
Megoszthatod az összes edzési adatodat az edződdel, azonnali visszajelzést kaphatsz, és megtervezheted az edzésedet az edződdel együtt – mindezt az ingyenes Polar Flow for Coach szolgáltatással.

Funkciók

Méretek: 46 x 46 x 13 mm
Súly :66 g
Kijelző
Folyamatosan aktív színes érintőkijelző Gorilla Glass üveggel. 1,2 hüvelyk méretű, 240 x 240 képpont felbontású.
Akkumulátor
320 mAh-s lítium-polimer akkumulátor. Akár 40 órás akkumulátor-élettartam edzés módban (GPS és csuklóérzékelős pulzusmérés).
GPS és barométer
Beépített GPS és GLONASS. Az Assisted GPS gyors keresést biztosít. Barometrikus magasság, meredekség, emelkedés és ereszkedés.
Csatlakoztathatóság
Bluetooth Low Energy. Egyéni USB-kábel a töltéshez és az adatok szinkronizálásához.
Karóra
Idő és dátum. Ébresztő Szundi funkcióval.
A felhasználói felülethez választható nyelvek
Angol, német, francia, olasz, holland, norvég, spanyol, portugál, svéd, finn, dán, lengyel, orosz, török, indonéz, cseh
Érzékelők
Kompatibilis a Polar BLE pulzusmérőkkel.
Vízállóság
Vízálló (WR30)
Csuklópántok
Tartós és kényelmes szilikon.
Méretek:
S: csukló kerülete 130 és 185 mm között
M/L: csukló kerülete 155 és 210 mm között

Doboz tartalma

Polar Vantage V professzionális többsportos karóra
Töltőkábel
Polar Vantage V használati útmutató

Megrendelem : https://www.polarora.hu/product_info.php?products_id=&language=

179.990Ft. 125.490Ft.
 

Eddz okosan, és hozd ki magadból győztest a Polar Vantage V prémium multisport óra segítségével, amelyet profi atléták számára terveztünk – és mindenkinek, aki maximális teljesítmény elérésére törekszik.

 

FELSŐ KATEGÓRIÁS SPORTTECHNOLÓGIA
A legújabb technikai fejlesztéseknek köszönhetően a Polar Vantage V ellát minden szükséges adattal, amellyel elérheted a maximális teljesítményt.
A CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS ÚJ GENERÁCIÓJA
A Polar Precision Prime™ technológia precíz pulzusmérést biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is
POLAR PRECISION PRIME
A Polar Vantage V órával mutatkozik be a pulzusmérés új generációja, a Polar Precision Prime technológia. Ez a fejlesztés az optikai és a bőrfelületi pulzusmérést kombinálja annak az érdekében, hogy képes legyen figyelmen kívül hagyni minden olyan mozgási eltérést, amely a pulzusmérő jel zavarásával pontatlan mérési eredményekhez vezet.
Így a pulzusmérés még a legszélsőségesebb körülmények között is precíz és pontos adatokat szolgátat.
A FUTÁSI TELJESÍTMÉNY MÉRÉSE
A Polar Vantage V a futási teljesítményt a csuklón méri – nincs szükség foot podra vagy érkézelőkre.
POLAR VANTAGE V ÉS RUNNING POWER
A Polar Vantage V az első olyan multisport óra, amely a futási teljesítményt a csuklón méri.
EDZÉS A FUTÁSI TELJESÍTMÉNY MÉRÉSÉVEL
A futási teljesítmény mérése tökéletesen kiegészíti a pulzusmérést – segítségével figyelheted a futásod külső terhelését.
A teljesítmény a pulzusodnál gyorsabb intenzitásváltozásokra is reagál, ezért a Running Power nagyszerű iránymutató az intervallumos és dombi edzéseken. Segítségével egyenletes erőkifejtési szinten maradhatsz futás közben, például versenyen.
A számításokat a Polar saját fejlesztésű algoritmusa végzi a GPS- és barométeradatok alapján.
A Polar Vantage V a Running Power rendszer segítségével számolja ki az izomterhelést – ez az a terhelés, amelyet az edzés az ízületekre, valamint az izom- és vázrendszerre fejt ki.
OPTIMALIZÁLD AZ EDZÉSED
Ha profiként szeretnél edzeni, profiként is kell regenerálódnod. A Polar Vantage V segít megtalálni az edzés és a pihenés közötti egyensúlyt, és így elkerülheted a sérüléseket ezzel az egyedien holisztikus edzésterhelés- és regenerálódáskövetési megoldással.
ISMERD MEG AZ EDZÉSED
Az új Training Load Pro™ átfogó képet ad arról, hogy az edzéseid milyen különböző módokon terhelik meg a szervezetedet.
KERÜLD EL A TÚLEDZÉST ÉS A SÉRÜLÉSEKET
A Recovery Pro™ segítségével megtudhatod, hogy a szervezeted készen áll-e az edzésre, mindamellett, regenerálódási visszajelzéseket is kaphatsz.
EDDZ PROFI MÓDON – REGENERÁLÓDJ PROFI MÓDON
Amikor egy adott cél elérésének érdekében edzel, meg kell találnod a különböző típusú edzések és a pihenés közötti egyensúlyt. A Polar Vantage V figyeli az egyes edzések terhelését, méri a napi és hosszú távú regenerálódási szinteket, és segít megismerni a határaidat, akár túl sokat, túl keveset, illetve pont megfelelően edzettél.
A Polar Vantage V személyre szabott edzési javaslatokat ad minden napra, és figyelmeztet, ha fennáll a túledzettség, sérülés vagy betegség veszélye. Azt is képes felismerni, ha egy edzésen kívüli tényező miatt túl stresszes vagy, és motivál az edzésre, ha kezded elveszíteni a lendületedet.
TRAINING LOAD PRO
 Amikor edzel, a szervezeted különböző rendszereit terheled. A Polar Vantage V segítségével holisztikus képet kaphatsz arról, hogy az edzéseid milyen módon terhelik ezeket a különböző rendszereket, illetve arról, hogy ez milyen hatással van a teljesítményedre.
A Training Load Pro meghatároz egy edzésterhelési szintet a kardiovaszkuláris és izomrendszerhez egyaránt (Kardió terhelés és Izomterhelés), és figyelembe veszi azt is, hogy ezt mennyire érzed megerőltetőnek (Szubjektív terhelés).
Amikor tudod, hogy a szervezeted egyes részei milyen terhelést kapnak, optimalizálhatod az edzésedet azzal, ha a megfelelő részt a megfelelő időben edzed. Minden egyes edzésterheléshez pontos adatokat, verbális visszajelzést és grafikont is kapsz.
KARDIO TERHELÉS
A Kardió terhelési érték arról tájékoztat, hogy az edzés milyen mértékben terheli a kardiovaszkuláris rendszered. Ez az érték minden edzés után a pulzusadatokból kerül kiszámításra.
A Kardió terhelést a rendszer edzésimpulzus (TRIMP) értékként számolja ki; ez egy általánosan elfogadott módszer az edzésterhelés számszerűsítésére.
IZOMTERHELÉS
Az Izomterhelés arról tájékoztat, hogy az izmaid mekkora megerőltetésnek voltak kitéve az edzés során. Az Izomterhelés segít számszerűsíteni a terhelést a nagy intenzitású edzések (például a rövid intervallumok, sprintek és dombi edzések) során, amikor a pulzusmérés nem reagál elég gyorsan az intenzitás változásaira.
Az Izomterhelés kijelzi azt a mechanikus energiamennyiséget (kJ), amit egy futó- vagy kerékpáredzés alatt létrehoztál. Ez az energia-leadásról tájékoztat (az erőfeszítéshez szükséges energia-bevitel helyett). Nagy általánosságban minél fittebb vagy, annál jobb a befektetett és a leadott energia aránya. Az Izomterhelést a rendszer a teljesítményadatokból számolja ki, így csak a futóedzések (és kerékpáros teljesítménymérő használatakor a kerékpáros edzések) esetén kapsz izomterhelési értéket.
ÉRZÉKELT TERHELÉS
Az Érzékelt terhelés figyelembe veszi az edzés nehézségével kapcsolatos saját szubjektív élményedet.
Az edzés és pihenés közötti egyensúly megtalálásának kulcsa az, hogy figyelsz a testedre, és ezt a szubjektív élményt kombinálod a Polar Vantage V által szolgáltatott adatokkal. Ezt az atléták a tényleges edzések során tanulják meg, és neked is segíteni fognak az edzésadatok abban, hogy jobban megismerd a testedet.
Az Érzékelt terhelés meghatározásához a rendszer az edzésterhelés számszerűsítésének céljából tudományosan is elfogadott érzékelt terhelési mértéket (Rate of Perceived Exertion, RPE) használja. Az mért terhelés megmutatja, hogy az elmúlt 90 napos átlaghoz képest mennyire volt kemény az adott edzés.
MEGERŐLTETÉS ÉS TERHELÉSTŰRÉS
Az egyes edzések terhelése mellett nyomon követheted azt is, hogy a Kardió terhelés idővel hogyan fokozódik – ez a megerőltetés és a terheléstűrés közötti arány.
A Megerőltetés azt mutatja meg, hogy az elmúlt időszakban mennyire erőltetted meg magad – ezt az elmúlt hét napi átlagai alapján számolja ki.
A Terheléstűrés arról tájékoztat, hogy mennyire vagy felkészülve a kardio edzés megterhelésére. Ez az érték az elmúlt 28 nap napi átlagát jelzi. A kardio edzéssel szembeni terheléstűrés fejlesztéséhez lassan és fokozatosan növeld az edzési terhelést.
A Kardió terhelés állapota érték azt veszi figyelembe, hogy a Megerőltetés értéked hogyan viszonyul a Terheléstűrés értékedhez, és így készít becslést az edzés szervezetre gyakorolt hatásáról.
RECOVERY PRO (POLAR H10 SZÜKSÉGES)
 A Polar Vantage V egyéni regenerálódáskövetési megoldásának segítségével megelőzheted a túledzettséget és a sérüléseket. A rendszer a szervezet tényleges regenerálódását méri, és ezzel kapcsolatban visszajelzéseket és tanácsokat is ad.
NAPI REGENERÁLÓDÁS
A napi kardióregenerálódási szintet az Ortosztatikus teszt segítségével mérheted (Polar H10 szükséges). Ez a pulzuson és a pulzusváltozékonyságon alapul, és figyelembe veszi az életet összes stressztényezőjét, ideértve az edzés és az élet más részei által okozott (például munkahelyi nyomás vagy rossz minőségű alvás) stresszt is.
AZ EDZÉS ÉS REGERENÁLÓDÁS EGYENSÚLYA
A Recovery Pro a hosszú távú regenerálódási és edzésterhelési adatok kombinálásával figyeli az edzés és a regenerálódás közötti egyensúlyt. Ez segít megismerni a határaidat, mert megmutatja, hogy túl sokat, túl keveset, illetve pont megfelelően edzettél.
REGENERÁLÓDÁSI VISSZAJELZÉS
A Recovery Pro rendszerrel visszajelzést kaphatsz az aktuális kardióregenerálódási szintedről, illetve az edzés és regenerálódás hosszú távú egyensúlyával kapcsolatban. A Polar Vantage V ezeket egy személyre szabott napi edzésjavaslatban kombinálja.
TÖBB EGY EGYSZERŰ GPS SPORTÓRÁNÁL
Amikor a Polar Vantage V segítségével edzel, hozzáférsz a teljes Polar ökoszisztémához, ahol minden elem kapcsolatban áll egymással. Az összes edzési adat kényelmesen elérhető egyetlen központi platformon, a Polar Flow alkalmazásban.
Automatikusan szinkronizálhatod az edzésadataidat más szolgáltatásokkal, mint például a Strava vagy a TrainingPeaks.
A TÖKÉLETES EDZÉSPLATFORM
A szerteágazó edzéstervezési és -elemzési eszközparkkal, automatikus edzésnaplóval, fejlődésjelentésekkel és egyéb funkciókkal a Polar Flow segít elérni minden edzési célodat.
ADATOK AZ EDZŐ SZÁMÁRA
Megoszthatod az összes edzési adatodat az edződdel, azonnali visszajelzést kaphatsz, és megtervezheted az edzésedet az edződdel együtt – mindezt az ingyenes Polar Flow for Coach szolgáltatással.

Funkciók

Méretek: 46 x 46 x 13 mm
Súly :66 g
Kijelző
Folyamatosan aktív színes érintőkijelző Gorilla Glass üveggel. 1,2 hüvelyk méretű, 240 x 240 képpont felbontású.
Akkumulátor
320 mAh-s lítium-polimer akkumulátor. Akár 40 órás akkumulátor-élettartam edzés módban (GPS és csuklóérzékelős pulzusmérés).
GPS és barométer
Beépített GPS és GLONASS. Az Assisted GPS gyors keresést biztosít. Barometrikus magasság, meredekség, emelkedés és ereszkedés.
Csatlakoztathatóság
Bluetooth Low Energy. Egyéni USB-kábel a töltéshez és az adatok szinkronizálásához.
Karóra
Idő és dátum. Ébresztő Szundi funkcióval.
A felhasználói felülethez választható nyelvek
Angol, német, francia, olasz, holland, norvég, spanyol, portugál, svéd, finn, dán, lengyel, orosz, török, indonéz, cseh
Érzékelők
Kompatibilis a Polar BLE pulzusmérőkkel.
Vízállóság
Vízálló (WR30)
Csuklópántok
Tartós és kényelmes szilikon.
Méretek:
S: csukló kerülete 130 és 185 mm között
M/L: csukló kerülete 155 és 210 mm között

Doboz tartalma

Polar Vantage V professzionális többsportos karóra
Töltőkábel
Polar Vantage V használati útmutató