Navigation
Kosár 0 items for Ft

Nincs termék a kosárban.

Polar M460 H10 jeladóval

‹Vissza az előző oldalra
Leírás

Leírás

Okos edzés a Polar M460 és a H10 jeladó használatával

Polar M460 H10 szenzorral

Vízálló – IPX7, Nagy pontosságú barométer, Érzékeny és pontos GPS, 64 MB flash memória, Akár 70 óra felvételi idő (35 óra HR és GPS esetén), Újratölthető 385 mAh akkumulátor, Akkumulátor időtartama akár 16 órás pulzusszám és GPS tovább. Csatlakoztathatóság: Könnyű vezeték nélküli szinkronizálás Polar Flow alkalmazással Bluetooth intelligens, mikro-USB csatlakozással a töltéshez és az adatok szinkronizálásához PC vagy Mac segítségével Polar FlowSync segítségével, Polar Flow webszolgáltatási kompatibilitás Mac OS X 10.6 vagy újabb verzióval és PC Windows XP, 7, 8 , 10., GPS műholdas előtöltés. Frissíthető szoftver, felhasználói nyelvek: angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, finn, svéd, norvég, dán, holland, japán, kínai (egyszerűsített), orosz, lengyel, török, cseh, indonéz. Súly: 50g, Vastagság: 14,0 mm (19,4 mm-es rögzítéssel), Kijelző mérete: 34,65mm x 34, 65mm. A Polar H10 szenzorával.

  • A Polar M460 számos Bluetooth teljesítménymérővel kompatibilis.
  • STRAVA LIVE SZEGMENSEK. Élvezze az edzést a Strava Live* Szegmensekkel. Az M460 figyelmeztet, amikor megközelítesz egyik csillagozott Strava szegmenset, valós idejű adatokat ad a teljesítményéről, és megjeleníti az eredményeket a szegmens befejezése után. * a LIVE STRAVA használatához PREMIUM STRAVA előfizetés szükséges. Az óra beregisztálása után 30 napos ingyenes Premium Strava előfizetést ad a POLAR.
  • GPS és BAROMÉTER. Nyomon követhetjük a sebességet, távolságot, magasságot és a meredekséget.
  • PULZUSMÉRÉS. Csatlakoztasd a Polar M460-at a Polar H10 pulzusmérővel és fedezd fel a pulzusmérés előnyeit. A szívritmus a legmegbízhatóbb mutatója annak, hogy a teste milyen keményen dolgozik – a szívverés figyelemmel kísérése segít a hatékonyabb edzésben.
  • EDZÉSEK HOSSZA. A Polar M460 akkumulátor élettartama legfeljebb 16 óra, így extra hosszú edzések nem jövehtnek számításba.
  • SMART NOTIFICATIONS. Bringázás során intelligens értesítésekkel nem maradunk le semmiről, edzés után pedig telefonon keresztül letölthető lesz edzésünk.
  • EDZÉS OPTIMALIZÁLÁS: Training Load segítségével láthatod terhelési szintedet, s hogy mennyi rendenerációs idő szükséges egy egy edzés után. A lényeg, hogy látható lesz mit kell edzeni a következő edzésen.
  • BIZTONSÁGI LÁMPA: A smart láthatóság első LED fény a biztonság érdekében, mely fényerősséghez állíthatóan automatán bekapcsol.
Back to top